ZorgBel

 

ZorgBel is gebouwd vanuit het verlangen om de vele problemen rondom het aanreiken en ingeven van medicijnen terug te dringen. 
Zelfredzaamheid van de cliënt, regie bij de zorgprofessionals en ketenintegratie vormen de uitgangspunten van de drie bedenkers bij het ontwikkelen van de ZorgBelSystemen.
Cinnovate heeft zich als technologiepartner aan ZorgBel verbonden.
 

Dagelijks bestuur

Camiel%20IMG_E1111-3_edited.jpg

Camiel Jonk

Camiel Jonk is bij ZorgBel dé specialist op het gebied van medicatieveiligheid. Als gediplomeerd apotheker, kwaliteitsbeheerder en "Qualified person" in de farmaceutische industrie en trainer in medicatieveiligheid voor de zorg, heeft hij als geen ander kennis van en ervaring met wetgeving rond medicatie, kwaliteit en medicatieveiligheid.

IMG_1125_edited.jpg

Martin Bourgonje

Martin Bourgonje weet mensen te inspireren, met elkaar te verbinden en synergie te realiseren. Daarbij weet hij deuren te openen die voor anderen gesloten blijven.
Door zijn verbindende kwaliteiten zijn bij ZorgBel de juiste specialisten samengebracht met als resultaat goede samenwerking en de vernieuwende medicatieveiligheidsoplossingen van ZorgBel.

Steven%20IMG_1259_edited.jpg

Steven Hanekroot

Steven Hanekroot verbindt mensen, wetenschap en technologie om zorg en gezondheid aantoonbaar te verbeteren als Delftse ICT- en diensten ontwerpingenieur.
Zijn visie is dat zorgprojecten door constante innovatie en aandacht voor vitaliteit en zelfredzaamheid de gezondheid van cliënten daadwerkelijk kunnen verbeteren.

In zijn werk neemt innovatie in de gezondheidszorg en veiligheid vanuit evidence een grote plaats in. Voor ZorgBel coördineert Steven het ICT-proces, de bedrijfsvoering en de business cases.