top of page

ZorgBel

 

ZorgBel is gebouwd vanuit het verlangen om de vele problemen rondom het aanreiken en ingeven van medicijnen terug te dringen. 
Zelfredzaamheid van de cliënt, regie bij de zorgprofessionals en ketenintegratie vormen de uitgangspunten van de drie bedenkers bij het ontwikkelen van de ZorgBelSystemen.
Cinnovate heeft zich als technologiepartner aan ZorgBel verbonden.
Anchor 1

Dagelijks bestuur

IMG_1125_edited.jpg

Martin Bourgonje

Martin Bourgonje weet mensen binnen en buiten de zorg te inspireren, met elkaar te verbinden en synergie te realiseren. Daarbij weet hij deuren te openen die voor anderen gesloten blijven.
Door zijn passie voor mensen en verbindende kwaliteiten zijn bij ZorgBel de juiste specialisten samengebracht met als resultaat goede samenwerking en de vernieuwende medicatieveiligheidsoplossingen van ZorgBel. Daarbij weet Martin als geen ander een plezierige sfeer neer te zetten, zodat zowel de bestemming als de reis er naar toe aangenaam zijn.

Steven%20IMG_1259_edited.jpg

Steven Hanekroot

Steven Hanekroot verbindt mensen, wetenschap en technologie om zorg en gezondheid aantoonbaar te verbeteren als Delftse ICT- en diensten ontwerpingenieur.
Zijn visie is dat zorgprojecten door constante innovatie en aandacht voor vitaliteit en zelfredzaamheid de gezondheid van cliënten daadwerkelijk kunnen verbeteren.

In zijn werk neemt innovatie in de gezondheidszorg en veiligheid vanuit evidence een grote plaats in. Samen met experts op het gebied van medicatieveiligheid, zorg, techniek en de vele betrokken stakeholders ontwerpt en coördineert Steven de sociale aspecten, het ICT-proces en de bedrijfsvoering om de gewenste resultaten te behalen.

bottom of page