top of page
ZorgBel_medicatieveiligheid_voor_iederee

ZorgBel - Medicatieveiligheid voor iedereen

Middel 1.png
ZorgBel_medicatieveiligheid_voor_iederee

 Medicatieveiligheid zelf in de hand

Middel 1.png
Medicatietrouw.jpg

ZorgBel medicatieveiligheid

Medicatietrouw is van levensbelang. Helaas komt het niet op tijd innemen van medicijnen regelmatig voor. Dit leidt tot ongelukken, ziekenhuisopnames en gezondheidsschade die zich ongemerkt opbouwt totdat het fout gaat.

 

Medicijnzorg aan huis wordt vaak gestart na een ziekenhuisopname; het aanreiken van medicatie. Voor zorgverleners is deze zorg tijdrovend. Voor de cliënt vermindert het de zelfstandigheid, eigen regie en daarmee de gezondheid en vitaliteit.

 

Door medicatie juist en op tijd in te nemen, krijgen we de optimale therapie. Iedereen is wel eens vergeetachtig of niet op tijd, zeker als we druk met andere zaken zijn. Bij goed gebruik van ZorgBel is tijdige juiste inname eenvoudig en zeker. Medicatietrouw wordt gemakkelijk te organiseren en te borgen. Medicatie-innamefouten gaan tot het verleden behoren.

Anchor 1

ZorgBelBox

De ZorgBelBox is een handige medicatiedoos met geïntegreerde sensor. Hierdoor kan het medicatiegebruik eenvoudig worden bijgehouden. Bij foutief of geen gebruik zal het systeem direct automatisch ingrijpen.

 

De ZorgBelBox staat in directe verbinding met de betrokken zorgprofessionals. Bij goed gebruik van ZorgBel is medicatietrouw verzekerd en dat is wel zo prettig.

Dankzij de ZorgBelBox hebben mensen de regie over hun eigen medicatiegebruik met achtervang van professionele zorg.

De ZorgBelBox is simpel te plaatsen. Hij is volledig draadloos en makkelijk in gebruik. Zo kan hij worden ingezet bij praktisch iedereen die medicatie gebruikt. 

Anchor 2
bottom of page